28.3.09

Latihan Industri Youjie~

....Aku..mereka itu..mereka ini..kalian dan ntahsapa-sapa....
....Mereka itu..mereka ini...ntahsapa-sapa..kalian...mereka...aku....

....Aku suker suasana cosmet yang berkumpul dan bermesra-mesraan....

Hari yang paling malas kukirakan...semalaman selama hampir seminggu membantu kawan-kawan major PR siapkan media kit ( ape tu? )dan ad ( ikalan la! ) dan browshure dan watsoeva... Naik katil jam 4pagi... ( puas membantu )
+ Asgmnt Megazine dan Graphic Design dan 2D aku lom buat +
+_+
Dah lama tak menjengah subuh....semoga kasih-sayang Tuhan yang satu masih sudi memperuntukkan secebis ihsan buat habaNya yang engkar dan lalai ini...
~AmiN~
( memang tak sedar diri lah! )
Jalan-jalan macam pasar sepanjang ke SK2.. Ops...apasal nama aku tak tersenarai...
+ diam dan mengong sebentar +
Dengar taklimat, serius sejam pertama aku tertido... sorry eah Uncle Dekan, dan Dr.J..tapi selepas kemunculan Dr.Azwan mata aku dah tak dapat tutup lagi..jenaka "PERCUMA" yang digunakan untuk mengganti perkataan "FREE" ( masa lapang ) oleh Dr.Azwan telah memecah tawa seantero penghuni bilik kuliah tadi...
+ Gelak..gelak..gelak...+
Dr.J arahkan aku dan izat ( teman sepraktikal aku ) ke bilik no3 untuk perbentangan. Aku rasa perlu untuk aku mulai menyesuaikan diri dengan mamat blur tu ( andai anda terbaca..maaf ya~ ) Sebab aku akan tatap muka die di opis nanti selama 2 bulan....wah! kelas...ala-ala terasa dewasa gituh.
+ Perbentangan tamat selepas sejam di bilik sempit +
..................................Hati menjerit...................................
Aku berkecil hati dengan manusia-manusia ini :
- Nur Khairy Fitri
- Ramzi Rahim
- Zulkkeflee Ibrahim
.....................................Sebab......................................
- Tak datang bengkel dengan alasan tak masuk akal :
................................... Sigh.........................................
( Thanks 4 da read!!! )

7 comments:

niena kierana said...

rin.. aizat oo izat lelaki tu ek? budak J ke?? kalau tu aku kenal.. dia pun ada blog..hehehe hmmm yes.. dr azwan wat mata aku segar semula.. awal2 tu..mata berair je..hahah..tahan ngantuk..

fit mmg tak p..sebb kmi 1 tempat praktikal.. aku pun tak tau napa.. hmmmmm

yOuJiE.. said...

ahahhaa...itulah kuasa power Dr.Azwan!!!

Huh?? Izat ader blog??

Link..link!!!! ?????? Gimme...

Fit? MM...malas pk!

niena kierana said...

http://guapikir.blogspot.com/

TGOK pic dia.. mungkin dia awak mksdkan..hahaha :P

selamat menempuh alam pekerjaan walaupun hanya 2 bulan :)

Aizat said...

ehem....ehemmm

yOuJiE.. said...

hehee..malu~

+_+

ananda said...

gambar kita mana???

gak terimaaaa....

hehehehe....

Youjie said...

Yah!! Belum diambil dari ina...
Sabar yaa...~~~~