18.3.09

Golek-golek...

Seharian menempuh hari yang memenatkan...
Tak tahu nak citer ape...
Tapi nak sangat menulis something....
Terlentang di katil bercadar merah terang sambil dikelilingi mesra sekalian Cik Jah..Cik Bebear..Cik Bean...lantas ku rangkul erat sekalian mereka... Sambil membiar bebas juraian rambut ke bahu..ke cadar kosong tidak bercorak...mata separa terbuka seolah mencuba untuk menahan lesu dan mengantok yang terasa... Rongga hidung bingit menahan lendir lantaran suhu cuaca malam ini yang dingin menggigit tulang hitam ini.... Jari pantas menari-nari di papan kekunci menyatakan perasaan hati di Laman Aku Youjie...
Maybe hati aku dah kurang deria....deria rasa...deria sensitiviti....deria bau...deria lihat...
Maybe aku terlalu banyak view n baca blog orang, lalu terasa blog sendiri amat tidak best dan membosankan.....
Huhuu....
Betul ker tak best blog aku nih?
Biar lah....aku hanya menzahirkan makna bertintakan idea melakar maya buat semua yang sudi mendengarnya....

......aku perlu tidur yang cukup....
-__-

2 comments:

situkanghambar said...

uhuk2~

lalala

la nih di penang hangat ka?

yOuJiE.. said...

Dingin kan......

Silap bace ehh... :)