31.1.09

Ojie pulang bentar..


Dun miss me huh!!!

( Aku makin pandai melalut di blog..how useless~ )


Wutover!!!

Bye!!!!!

Plan di rumah :
- Cat pintu rumah
....i'll make it yellow maybe.....
- Cat bilik
...semalam cat ijau pucuk pisang, hope ari ni dah ader kaler oyen yg dicita2kan tue...n pink dah tersedia... ( Oh my gosh..tadika kanak-kanak ke rumah? )
- Main cat
....aku dah cat ijau selang-selang kat almari lama nk roboh tu, teka hasilnye jd ape...heheee...nanti aku upload kt cni keh!!! Gulp~
- Main cat lagi
....actly enjoy gak main cat2 ske2 nih..


G dlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 comments:

aKu NaKaL said...

hoho its cool for da grafik girl like u.. colourfull huh.. but tak ley wat selalu2.. nnt fewnin.. hehe nway thanks 4 da visitting my blog..

qaby said...

jgn jadi cm sarkas tau kaklong..hee

jufrizal said...

salam kenal

yOuJiE.. said...

die nakal :

Yeah..'rumahku syurgaku' jd 'rumahku fewnin' sape nk jawab..haha Ok! i'm blog reader addicted..

Qaby :

Ehh..jgn risau, kalau jadi sarkas pun xde haiwan sggup tggal umh kak long hehee....

Jufrizal :
Arigadougozaimashta Anata!!!

qaby said...

angkut je budak2 cenanga nih untuk melengkapkan sarkas kaklong tu..hahaha

peace!!XP

yOuJiE.. said...

hahaha...qaby skali lah ok x?

yOuJiE.. said...

hahaha...qaby skali lah ok x?

qaby said...

ceh!!!
tamow2!!!

org tak tmasuk la kirenye nih..tau!