31.1.09

Tengah Nak buat Keja Grafik aku..



Tapi aku takder mood la...
Kan best jadi kanak-kanak seperti diatas tu..
Bangun ari-ari menyusahkan orang sekeliling...
Heheee....
Lapa mintak makan jer...
Tak dapat ice cream..nangis jer..
Malam..tidoooo... ( best damn thing nih! )
Lagi lame tido lagi bagosh, tak suSahkan sape..
Sekarang tido lame-lame nak kena ketuk dengan belanga try arr..
! HAHAHAAAA !
Ape la aku merepek nih...
Malas taknak ngaku, mula nak bebel tak bersyukur...
( Blog aku makin menuju kearah ke'picisan yang amat malampau )
psss....tu la aku kecik2...hahaaa!!!
** Lazy MODE ON **


4 comments:

ananda said...

ati....

dilarang malas!

*padahal nnda pun malas....

hahahaa.........

yOuJiE.. said...

hahaa....
mengapa kita malas??
( hanya kita tahu )
WiNk~

aKu NaKaL said...

erk, haha tgk dari gmbaran bdak2 tu.. nmpak sgt budak kecil yg sangat2 la buash x)~

yOuJiE.. said...

Die nakal :

Budak2 kalu skema n sopan..agak2 sape ske nk layan die ehh??? Wink~