24.1.09

Ayat-ayat Picisan...

Hye sume!!!
:pingu_13:
Hii...dah siang pun, beratnye perasaan nak buang selimut yang menghangatkan anggota semalaman nih... Rase disayangi lak! Hahaa...dengan selimut pun aku leh feeling-feeling, nazak nih....
'' Bangun-bangun!! Anak dara tak baik bangut lambat!!!! ''
Ehh..????
:pingu_37:
Pagi ni sarapan aku ialah sebijik epal macam selalu, sambil krupp..krappp..krup..krap.. aku mengepost... sambil-sambil baca blog orang atau check e-mail... Bukak YM..MSN.. Heheee...semakin mengecil rasanya dunia bila semua di hujung jari.. haha...sungguh berlagak sombong kata-kata yang sebegitu..
:pingu_34:
Subuh tadi aku ibaratkan sebagai 'subuh gajah' hehee...untuk sesiapa yang sering ber'subuh gajah' maka die tahu maksudnya.. siapa yang tak faham tu, alhamdulillah...mungkin tak pernah terlanjur macam kami-kami nih... Tapi kalau tak pernah subuh tu....Hmm....pikir la sendiri ehh! Hikkss.....
:pingu_19:
Sebelum menaip, kepalaotak ni macam-macam idea.. 1001 malam punya cerita pun aku rasa nak karang, tapi bila jari dah sedang menyucuk-nyucuk papan kekunci ni. Otak aku akan kosong = jadi blur tak pasal-pasal.. Makanya, coretan aku jadi sesuatu yang tak masuk akal atau terlalu picisan... Atau terlalu nggak pentingg sekali..
( tapi nak gak share dengan suma picisan-picisan aku nih, bia lah!! )

#Waaa....ngapain aku inih!!!!!#
:pingu_31:
Maaf ya, jika membaca posting atau blog nggak penting nih telah meratah waktu-waktu teman seperjuangan ... Membinasakan saat dan detik kalian yang beharga... Mengundang kejengkelan di minda... kerana aku hanya mahu bersuara, tapi disini adalah medannya....
:pingu_23:
# Satu-satunya medan aku ada..#

Melihat list kengkawan dalam YM, tak ramai yang bangun pagi...ada seorang berjubah yang wajib muncul pagi dan hilang malam....ada beberapa yang berjaga malam dan 'idle' pada saat-saat sebegini....ada yang masih aktif mem'buzz' aku sedari tadi... Ada yang online tapi seolah kaku memerhati atau mereka mungkin sedang berbuat hal-hal lain di waktu pagi... Seperti.....
Hehee...yang pasti, semuanya yang aku kenal, aku takkan menge'add manusia yang anonymos atau secara rambang..

... Privasi ....
:pingu_20:
Baca perkembangan semasa dan kemas apa yang wajar, kemudia packing barang dan pulang!!!! Hehe...ramai suke balik kg/balik rumah selain aku lah... Mengapa ya?? syhhh...takkan semua aku nak bagitahu... takde privasi lah camnie ..

kan..kan....kan....

Okay, epal dah abis..da kenyang...nak packing kot...tapi macam malas... Mmm..nak baca blog arr...n borak-borak sape yang menge'buzz' selepas ini...

.........Selamat Bercuti Semua!!!!!...........

^ Semoga hari ini adalah lebih baik dari semalam...dan esok adalah lebih baik dari hari ini... ^

:pingu_06:

2 comments:

wunny_hunny said...

wah! nk penguin tu~

yOuJiE.. said...

nanti aku kasi link ya...ilang arr..mne ntah...sabar ya....