24.1.09

Picisan lagi...

Saat aku menaip ini...bahu kiri aku berperanan untuk mengepit hp di pipi kiri dan tangan kiri dan kanan memimpin jemari menaip papan kekunci untuk berkongsi suasana...
9.05minit tadi...
017-****718
aku : Hello...
Hp : ''qisubdtenoa9eucmfnff...fuefnefnuefnyefnpenfyefe''
Aku membiarkan rakaman kehidupan pemanggil ditelinga... Ramai juga berada disekitar hp nih.. Banyak juga kredit dia aku dah habiskan.. Aku boleh 'end call' dengan picisan nih, tapi aku memilih untuk tidak..
haha..
# Aku memang tangah takde kejer #
p/s: Agak2 lepas die prasan hp die tengah menggatal dengan hp aku, dia akan call back next time dan maki seranah aku tak???
dah 13.15saat..
now dah 18.34 saat..
Hp panas.....
Betry hp merah dah...
Lantak kau lah!!!!

3 comments:

ananda said...

??

ati...

memang betul x de kerja y???

hahaha............

Benrauf said...

salam picisan..
tumpang lalu..
bateri henpon ku rusak..

yOuJiE.. said...

nanda :
hahaa, masa itu tgh tunggu balik rumah ja..
Jadi merewang tak ketahuan..hikhikk

Benrauf :
hehe...ade gak ehh salam picisan akan kewujudanya?
Selamat tuka batery ya!!!