31.10.10

Update saja nak update.



'' Thanks untuk yang suka banget meng'shout ke blog AkuYoujie ini... Saya sentiasa membaca anda dan trimas grasias sudi bertandang....!!!''



( Pergh...bajet populer giler lah youjie! )

..................................................................................



Hari ini hari Ahad..semalam hari sabtu. Saat ini aku masih bekerja dari rumah untuk mengumpul wang demi sesuap nasi. Kah..khh...poyo mampos.

Ok lah..aku gila kerja sebab aku gila duit, aku gila cari duit pun sebab aku gila buang duit... So..campur darab tambah bahagi....sama lah macam korang juga.

Gila simpan duit akan malas kerja dan tak gila duit.

Kalau tak gila sangat buang duit maka tak gila sangat kerja so tak la gila cari duit.

PENIN. +__+''

Hari ni plan nak rest di kamar sahaja tapi terbantut dengan ketibaan ahmoi bernama juliet dan dalin.. so mengikut jadual deorang, aku harus teman shopping dan jalan-jalan! Gurl day out hah!... sebab selalunya kalau nak beli apa-apa di mana-mana deorang akan tanya aku sebab aku kaki Qbay dan kaki Gurney. Aku siap bolah senaraikan ape dimana dan brapa harga dan Y*&%VOB()IYH5667.....



Juju : I nak beli jeans..mana best?

Aku : Budget?

Juju : Hmm...kalau RM3++?

Aku : Levis RM299 skiny new arrival..lawa-lawa..

Juju : RM150?

Aku : Topman leh dapat la jeans lusuh2 skinny..MNG RM15o keatas blabla..

Juju : Below 100?

Aku : Forever 21 ader RM99 and jegging yang best RM99!

Juju : Ok jum siap kite lepak Qbay!

Aku : hahahha ok!



Posting Boooorrriiinnnn~~~~

3 comments:

cik S said...

goggles aku dpt 70% hins hins :P

Youjie said...

70% hins???apekah??

Anonymous said...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ приобрести фильмы
для сайта suzieyatieadrina.blogspot.com