24.9.10

Malas 'buang'

Pernah dengar tak orang malas 'membuang' sebab malas cangkung dan malas cangkung sebab badan berat and penat berpeluh-peluh kalau dicangkungkan jugak???

Hahaaaa.....kawan aku ader sorang...

Kalau nak 'membuang' die akan bisin satu opis...penat la, malas laa....

Hhehee..macam-macam...

Saat nih, aku plak malas nak gi toilet sebab aku tahu nevez aku nih yang buat aku rasa nak gi toilet tapi bukan sebab apa-apa pun..kah..kahh...kahh....

Oke..okee...wa mau berangkat dulu haaa...nak pi Panggung Pelenggang Cahaya kat Skul Of Art..nak pi odition jadi 'young mother' kah..kah..kah...

Ada rupa ibu mudakah aku???

1 comment:

cik S said...

tenyeh lipstik merah2 sket..kompom ibu muda mami jr :P