7.9.10

Balik kampong!

hOLA!

SeLamat MenGhITUng HarI aIdIlFiTrI!!!!


Saye dah balik kampung suda, tu pic diatas menceritakan semuanya bukan..??? Tengah bakar lemang tu!! Api jer lom nyala..
http://www.emocutez.com
Tadi dah gi bank nak tuka wet singgit-singgit, tapi ampeh.....besok lah gi tukar sama itu Ahpek Ah Hock kedai kopi atau Ah Seng kedai runcit.....kenapalah bank-bank ni selalu macam tek berapa bersedia jer nak sambut raya, aihh..sedialah juta-juta notes RM1 ker....RM5 ker....senang lah kite warga-warga bekerja nih meneruskan tradisi memberi duit raya kankan....kan....

Jangan sampai gue kasi topup card sudah la yer sebab duit raya sudah tak ada..hakhakhak...
http://www.emocutez.com
Hari ni lastday kerja wee~~~ malam ni kena laju-laju siapkan langsir dengan kain baju tak siap zip tu.. Camnerlah aku leh fikir yang raya tu seminggu lagi aihh....

Okeh selamat membuat persiapan hari raya oyeah!


..........................................................

Ekceli......saya rasa dah tak ramai yang selalu bertandang ke blog saya lately, tak tahulah sama ada disebabkan saya busy tak update selalu atau mereka yang makin busy malas nak bertandang lalu... Sedih la jugak....tapi tak la sedih sangat pun...cuma kecik hati....ngee...ala takperlah, saya pun perasan penulisan saya dah haru-biru dah tak berbunga seperti dulu...


Ehh...memangkorang ske eah bacaan bunga-bungaan???


4 comments:

fani cun said...

neh aku datang lawaaaatt...sila terharu..haha..nway..selamat berhari raya dan selamat memasak utk hali laya.. *_* wink

Q said...

Sape cakap xde sape yg bertandang.. Ade jek invisible reader. Selamat ari raye yek!

Youjie said...

Fani:Selamat hari raya fani cun!!! hehee...makasih..xtau pun ang dok mlawat..ke 1st time :P

Q : Hahaha...tahu tahu....yg tu mmg tau dok dtg cni :P

Youjie said...

Fani:Selamat hari raya fani cun!!! hehee...makasih..xtau pun ang dok mlawat..ke 1st time :P

Q : Hahaha...tahu tahu....yg tu mmg tau dok dtg cni :P