19.4.09

RM1 Pertama dari Nuffnang...

Aku yang Blur..

:cinonet_01:

Tak tipu memang aku blur..dan hari ini buat kali pertama, dalam akaun Nuffnag aku..selama nak dekat 2 tahun nih..aku dapat rm1.25..

HAHAA...Lantak korang lah nak percaya ke tidak..

Ok, ini bukan salah Nuffnang atau sape-sape..tidak juga sebabnya aku pasif Blogger dan jauh sekali sebab Nuffnang tu menipu ker ape ker..

TAPI salah aku yang tak isi lengkap butir peribadi diri dan salah aku sendiri yang daftar banyak akaun dan asyik-asyik lupe paswod..

HAHAA...Maafin ya kalian..izinkan aku ketawa terbahak-bahak disini...

:cinonet_15:

Kerana : Aku sangat Blur hingga semalam baru aku isi LENGKAP butir diri dalam akaun Nuffnang tu dan selama hampir 2 tahun ni aku promot Nuffnang PREE OF CAS!!! Takpe lah aku tak kisah...tapi yang aku nak gelak terbahak-bahak juga ni ialah sebab aku dapat RM1.25 dalam akaun tu..hahaa.... biarlah kalian-kalian semua yang dah dapat beratus RM dari akaun tu nak kate ape...kate lah..tapi aku happy sebab aku dapat RM1.25 tu...

Hahaaa..nak ketawe lagi arr...

BLURNYER AKU...

( Kalau nak tahu ape itu NUFFNANG...clik jer kat banner tu dan bace sampai faham ok!!! )
&
JANGAN BLUR MACAM AKU PLZZZ
:cinonet_12:

10 comments:

oyen said...

eyh!

i ngah blur jugak nieh...
kena watper?
butir2 ape???

Youjie said...

Hehee...oyen, try click tgok...ikut arahan...

zaidharis said...

eh,
kalau aku ada sedara keje nuffnang leh tak buh ads?
hehehe~

Youjie said...

hehee...xleh ker? mne aku tahu..lallaa aku BLUR la~
+_+

Ady Syam said...

youjie... tak silap code untuk between post tu wrong code :) meh belajar kat sini http://maysyda.blogspot.com/2009/03/tutorial-nuffnang.html ada banyak lagi tutorial boleh belajar kat blog saya :)

Youjie said...

Aah..memang silap disitu n tak tahu nk wtcmne dahh..

Hee...biarkan je xle ehh?

Ok..later g blog kamu yaa...ajarin!!
^_^

Benrauf said...

ouh aku tak pernah dapat sesen pun T_T

Youjie said...

Ngapain?????

Anonymous said...

rinsu...jgn blur byk sgt...not cute....tralalala

Youjie said...

Shiapa Blur itu....??

Tralala...

^_^