25.4.09

Mood Tergantung..

Aku menaip sejurus mata terbuka sedari bangkit dari ranjang kerana gangguan bunyi si pemotong rumput belakang asrama..
Seperti selalu, tercium bauan segar dan manis Epal fuji membangkitkan arus-arus positif didalam minda..segarnya.... Masih berbaki 6 biji di dalam plastik...
Semalaman yang kritis mentelaah makalah buat peperiksaan yang terakhir isnin ini, buat kali pertama selama menempuh exam aku mencipta target..hahaa.. Isnin ni 40/40% Okee???
( Jangan Cakap Jer Youjie )
Hari ini, bakal bersama teman-teman berlibur di tempat Klise student Usm.. QueensBay Mall... Nak meneman Juliet, teman sekatil ku. Mahu mencari Heels katanya.. Buat persedian latihan industri nanti. We'll see.. apa agenda seterusnya nanti...
Aku menyikat rambut..
Seperti selalu, hampir 50helai gugur lagi... Sikatan seterusnya..mungkin 40 helai...35 helai...
Mengapa ya....??
Lansung mood aku tergantung....

7 comments:

Niyang Rapik said...

blog kamu juga menarik! :)

fifi aswana said...

x tgk kalo saye yang sikat rambut...lagi la banyak yg turun...

Youjie said...

Niyang Rapik :
Makasih anata....xde ape yg best pun...

Fifi :
Really....pernah try meggie sbgkus mkn dgn 2 perencah n berkuah pekat??

Ridhuan said...

Ooh sexynye gmbr tu.. itu keje kamu dlm bilik yer!!..
rambut gugur eh? camne nk wat? <=worried jgk= heh

Youjie said...

Urm..tak prasan gamba ropa gitu...
Yg penting comel..

Mm..nak g yun name hair care arr..hokhokk!!

fifi aswana said...
This comment has been removed by the author.
Youjie said...

Owh really?

Mustika ratu ade ker?
Yun Nam Tu rase macam org tue-tue pakai jer kan..
Hik..hik..!!

Nanti sy tgok eah~