18.10.12

#USM trending.

 USM Trending? wtf wtf... ops..sopan. Sepanjang petang ade jer dok tanye isu notice board dalam usm, ' eh..noks betul ker ade notice board tu?'' ...'' weh usm ada tulis camni ka?''..'' weh on tweeter aku nak tunjuk ko nih! '' haa....macam-macam kerenah.. buat aku curious sesangat tentang apa yang terjadi du usm ni? Aku duduk dalam ni ok jah takde desah-desus pong? WTH Wutdehel yeah..... sekali aku selak tweeter kaji-kaji sikit, wah macam free jer masa kau nak kaji-kaji...

Ohhh...rupa-rupanya, memang ligat berkicau USM Trending nih, hashtag usm ( #usm ) memang kecoh malam ni dikala ini masih belum terhenti.. isu notice board masturbation kejadah tu.. aih, malu ai nak sebut-sebut oke.. #Poyo

Ade yang percaya bulat-bulat, hah tu yang bodoh buta IT la namanya..ada yang deny ade defensive yang tu i loike sebab kita serupa...hehe and ada yang mencari bukti tak kurang yang memberi bukti... terharu aku baca bagi yang memepertahankan maruah usm, dan tersedih pula bila student usm sendiri anggap ini sebagai bayangan gurauan...sungguh hampeh di hatiku. Dah macam tajuk lagu. ~__~'

Jadi, setelah cukup lengkap data dan fakta serta bukti-bukti, aku buka photoshop edit kejadah bawah ni.. aku upload FB konon nak sama-sama sebarkan kebenaran justeru membersihkan nama USM terchenta ini... pheww~

Ini hanya joke ok, joke and dun take serious boleh? Tapi joke ni joke kuangajar namanya Tui~!!!
 Logik sikit boleh? Kalau semua orang fikirkan kelogikkannya, aku tak rasa fitnah bangang ni tersebar kan-kan... ? tapi...logikkahhhhh....??!

Nite, hirup susu and bum!!

4 comments:

Nurul Akmal said...

Zaman akak belaja dulu x de pun ni semua.. hehehe.. seiring dengan peradaran zaman kan.. :)

Salam kenal, www.siezuka.com :)

boni kacak said...

masrturbation tu apa benda??

Anonymous said...

killero: masturbation ???? errrr

Youjie said...

Nurul akmal : salam kenal too.... tula skrg ni masing2 nk glamour...usm pun tak ketinggalan :)

Boni : Hah...selak Wikipedia *like wut? haha

Anony : yela..