18.10.12

i'm Vlogger Wannabe

video

Hah..hahhaa...finally berjaya mengupload... Ponat seharian mengconvert itu ini segala... Huh!~

Actually dah bertahun kerja buat stand upper tapi macam tak pernah maju-maju pun, duduk takok tu jer... sembunyi-sembunyi jer semua video, kalau orang tanya '' ehh..ko keje ape eah? '' aku jawab..takde ape-ape aku edit-edit tulis skrip takde pun buat ape-ape, nampak nau cover... Bila bos suruh spread video-video.. aku diam jer, buat dono.. dalam FB pun takde maknen nak tulis kerja di 'tettt" ni.. ahaks.. Bukan ape, segan malu dan takde muka nak tayang-tayang kat orang.. i bukan gile glamour uols...

Tuih~
muntah...kalau tak gila gelemer takde muka kau disana-sini terjelir-jelir sungguh tidak senonoh...

Dulu nak vlog, tapi malu lah.. fikir 360 darjah baik buruk, kesan impact factor blabla... nak upload gambar takpa statik, kalau video nie... kira kalau orang nak bomoh tu lagi laju sampai kot..opp..simpang malaikat 44. :P

Pastu rasa macam tak sanggup terima hakikat ditertawakan, rasa tak sanggup nampak kehodohan diri dan tak sanggup nampak tak cantik yuck muntah muntah muntahhh.... So sekarang kira dah growUp....kira dah redha dengan kekurangan kelebihan ahaha... biarlah..biarlah biarlah....

Lepas ni aku nak buat banyak-banyak video, owh fellin sungguhlah FREE masa itu sedangkan harus submit thesis by end of next year punya bulan JUNE uwaaa.....

OkBye nak balik. :)

p/s : Ni versi youtube punya, sila click!!

4 comments:

boni kacak said...

mohon buat banyak2 vlog. kita boleh jadi geng.haha

boni kacak said...

wah..bagusnya..suara awak jelas lah...

Anonymous said...

killer...:)

Youjie said...

Boni kacak : Hahaha ada vlog ker..bak datang linknya.... thanks orang pernah ckp sy tertelan mic mase kecik2...

Anony : im not a murderer~