3.11.09

Annoying tak?


Mmm...nak letak lagu di blog....

After 10 minit macam membencikan...

Tapi macam best...
Tapi macam tak best...

Mengganggukah???

Plzzz....unswer me~~
( ala-ala posting blogger femous gitu...ketuk kepala kat meja cepat!!!!)
Asik pujaan hati...pujaan hati..pujaan hati...pujaan hati ja dari tadi aih!!!!

8 comments:

ash said...

alar keje senang je.......cari je le embeb dia then wat html baru pas tu paste embeb tu.....then publish je sonang je tu haaaaa

Youjie said...

Masalahnye..soalan saya ialah...
Ok ke tak blog bisin2 macam nih...

^_^

Si Aizuddin said...

Depends.

i like my blog to be simple.
jadi tak adalah bunyi-bunyian kat blog i.

Youjie said...

i loike serabut..
lagi serabut lagi besh!!!!!

Aizat said...

ak dh bg link mp3 and so on... bila nak blanje aku...
xnk serabut, letak lagu nasyid cam aku...

Youjie said...

hahaa...aku da basi dgr lagu blog aku sendiri...tengah bagi peluang die nyanyi buat hari yg terakhir hahaa!!!

mazhad said...

ltak la if ska.tapi tuko bagi jadi manually play.blog kamu...luahan rasa kamu.k.take care.da~

Youjie said...

hihii..kind of you..
Baik..akan di fikirkan ape yang terbaik..
Mencari lagu nyanyian semulajadi waktu malam nggak ada ohh....