15.12.10

Made By Me.. Only me...

Brooch...HairClip...Hairband....Hair bla..bla......


Handmade oke....



Yelah..aku buat sorang-sorang 100% purely Youjie....

Customade....

Kini anda mampu mereka design idaman...


Hanya pilig design, pilih warna, combine...blabla..

Customer is alwiz right!


Dan banyak lagi yang malas aku nak snap nak publish di sini..sekadar nak intro bisnes baru aku yang aku tengah run and ternyata memang running die agak melintang pukang sebab terlalu sesak dengan permintaan...
Cadang nak buat Blog jual mender nih, sebab FB terlalu private untuk dijadikan tempat berniaga, kadang-kadang rasa annoy okay...
Agak korang....leh jalan tak?
Lawa tak??
Hik..hik....aku perlu pandangan korang~

8 comments:

cikWahida87 said...

comey la cik Youjie..
klu jual kt budak2 skolah neh mesti demand tinggi..
comey xpecially yg cincin tu(nmpak cam cincin)

Nurul Sharmila said...

cantik meh.... klu jual mesti byk yg beli... sangat cantik!

Youjie said...

Cik Wahida : Hehehe comel kan...bermiat ker....eh..ehh..terpromot laks...

Shamila...mmg byk beli dear... x menang tangan dan masa huhuuu

ShArEnA.... said...

peerrgghh..!!
terbaek arr...!
sume lawa2 n comey gile...
mcm org yg wat nye gak..!
ahakz..! (-_-)

Youjie said...

Sharne..mne der..hahaa leh la buat sama2 nanti sy buat tutorial die eah~

leiya said...

comelnye..yg pic last skali bunga die tu pon akak sulamkan ke?ajarkan lah cmne nk wat sulam bunga tu..hehe

Ayeem Jemain said...

wahhh masok paper :D

naz_MD said...

xbuat jual ke button2 ni??