28.12.10

Handmade Felt Flower!

Teruja! Teruja!!

Psst.. Psst... Nak gitau sesuatu, bahawasanya saye da create blog baru khas untuk kesayangan saya iaitu "" felt flower """ saya.....

Made by me: Youjie dengan rasminya menjadi madu kepada "aku youjie" mulai hari ibi ihikhik.....

Blog tu.. Saya akan guna sebagai tempat mempemerkan semua barang-barang jualan saya yang juga dibuat oleh saya 100% ..

Atas dasar kecintaan yang tinggi terhadap seni kraft dan bunga-bungaan... Saya rasa, tak salah untuk berkongsinya pada dunia..

Perghh.. Ayat..

Saya jual kerja tangan saya sebab saya suka berurus niaga dan saya suka bila pelanggan puas kerana saya juga akan puas sama.

Yeay!!!



Ni nii.. Tengok ni hasil tempahan yang saya buat sampai meleleh air liur pun tak sedar..

Khayal~~

Ok jangan lupa melawat dan buat tempahan! Dengan itu saya akan rasa lagi dekat dengan kalian...

Ngeee...

Enjoy!!!

Sila berkunjung!!!





Bersama Okley baru encik Bf..

:p

2 comments:

CiNOS 4Life said...

Smart Bila berkaca mata..hehe

Youjie said...

tak tak tak elok...hahhaa