2.9.09

Baik takyah bacer!

"...datang ke asrama perempuan pagi-pagi dan pura-pura check pintu yang baru dipasang....pegang-pegang siling, buat-buat bincang...kemudian round-round lagi tanpa rasa bersalah...jalan-jalan macam tengah menikmati permandangan tepi pantai..naik tangge ke tandas..turun tangga tempat sidai baju...check-chek...but-buat bincang lagi..."

Di satu sudut yang jantan-jantan tu pernah amik kesah, beberapa penghuni asrama menyorok di sebalik tiang...atas sana berlari mengelimpangan dalam keadaan separuh bogel..( i means..maybe bertowel..) dan hujung sana aku nampak beberapa keluar bilik kutip "sotong-sotong" kering di ampaian... jiran di hadapan mengendap di sebalik pintu.. Akan panorama kedatangan jantan-jantan tak bermotif tu...

"..bodohnyer!! kalau nak cuci mata pagi-pagi..tak tahan gian sangat nak tengok pompuan ker.. Gi ar!!! beli cd blue layan sendiriii....kalau kedekut sangat, selak la baju bini sendiri!!!!!!! Tak payah nak buat-buat muka gersang datang tempat kami pagi-pagi buat-buat keja!!! Tak payah nk pamer muka toya pagi-pagi kat aku...TAK PAYAH la nak buat aku down HARI-HARI sebab bendA bodoh ni semua...!!! Kami asrama pompuan, tak reti-reti NAK paham ke nak masuk kuar ikut suka hati kepala hotak blue korang tu! Kalau nak salah kan cara kami berpakaian ke hape ke..agak-agak la sikett...dah nama hostel perempuan kan..BUKAN HOTEL MURAH TEMPAT PELACURAN KE APE OKEEE...."

Aku kesian tengok muslimah-muslimah yang tak tentu arah dibuatnya bila jadi benda macam ni..dah macam kne kepung tentera jepun pun ada.. dah la nak kelangkabut ke kuliah..Jantan tak guna ni pun kelangkabut juga lah nak menyemak....

Aku ada satu plan.....
Akan dilancarkan pagi besok...
http://emo.huhiho.com
Aku tak kisah jantan tu sape pun...

me still hav another part..........

3 comments:

NaZZy Hall said...

ouh~~
serang ajer jejaka2 pervert berkenaan~~

qaby said...

stuju!!
org sokong kaklong dr saujana jela eh..hee..

Youjie said...

Nazzy Hall:
Yeah...serangan tanpa batasan!!!!

Qaby :
Hehee...tak sokong pun kak long pakse sokong gak!!!!!