6.1.11

Kenapa eah?

Mana link-link blog kawan-kawan saya?
Mana link-link blog yang selalu saya baca di sidebar saya????
Huk..hukk....

Betul ker blog saya dah dijangkiti virus? Huk..huk...
Tolong...camner nih....
Ader antivirus khas untul blog tak?? Sape tahu?

Nape selalu ade komen spam.... :"(
Ayat ape pun tak tahu la....asyik keep on drop komen yang tak paham dek bahasa...

Aih....

Nape hari ni tak bekerja?
Owh..malas, bukan..bukan...hari ni ganti tidur yang dah lama tak diperjuangkan.. Sementara USMTV takder apa-apa event untuk di cover. Jadi boleh goyang kaki sikit...

Urm...video editing tu eah, saya sedang buat skrip dulu untuk voice over.. Ramai cakap suara VO saya robotik. Tulaahh...camner nie, banyak kena improve sempena tahun baru dan azam baru nih....

Tahun ni, saya berazam untuk bercakap dengan lebih jelas tanpa pelat " D '' tsk..tsk...gelak la tuh gelak lah tu kat orang!!

Pastu, berazam untuk bercakap jelas dengan intonasi yang cemerlang, bukan lagi Youjie yang cakap mumbling takder perasaan sampai oarang yang dengar tak tahu saya sedang bercakap dan sukar nak ditek apa perasaan saya semasa bercakap...hahhahaa so lame!!!!
Yet so cool~

Tu azam kendiri, azam keseluruhan ialah nak sambung belajaq... Pastu azam nak menabung, ramai dah tahu tu sebab dah kecoh di FB hehee.... Azam ni macam akan bertambah setiap hari dan akan hilang menjelang tengah tahun and bakal tak mula-mula sampai ke hujung tahun seperti tahun-tahun yang lepas. Sama ja.... +___+"'

Why sembang bab azam nih??? Ade kena mengena dengan topik ker? Jawab..jawabb...



Ok ade pesanan, sementara kawan-kawan dok bertandang di blog nie... Nak gitau somethin....

'' Namo add FB saya eah, sebab dalam tu tak ade ape-ape pun, kecuali anda adalah kawan sayer!!! Leh reunion..... :)

Add la FB ' felt flower ' .. Tu FB ke-2 saya gak...best gak taw dalam tu ader bebunga mengembang di taman.... Yang menunggu masa untuk disunting korang jer...

Pastu......

Timakasih sudi datang sini eah, blog saya tak lah se'best blog Hamis Jalikha yang sangat di'adore oleh saya selamanya tu..... Tapi sekadar nak berborak, bercamwhore, berkongsi minat dengan kawan-kawan sesama blogger...best gak kat sini!!!

Sukee!!!!!

Suke bila ade dok rening saya disini lama-lama..opppp!!

+___+""



Ok lapar, nak mandi makan buat bunga.... ''

Chiow...memuahhh~!

6 comments:

Penang Groups said...

Mana link-link blog kawan-kawan saya?
Mana link-link blog yang selalu saya baca di sidebar saya????
Huk..hukk.... <<<< rasa nya tak kena virus kot cuma youjie mungkin ter remove "gadget link list" kot.. cuba add balik gadget tu

Youjie said...

i Try...

TQ :')

yonz said...

welcomez

y u y u Z u l a i k h a said...

jumpe youjie kat Kosmo semalam :)

heheh... comel je kan :)

Mas-Azi-Mah said...

cmne tu pelat 'D'? tak penah tau pun ade yang pelat 'D'.. huhuhu

cik S said...

sapa rening hang lama2 weyh...aku baca apa ko tulis ja..x kuasa rening hang lama2 haha..wooo ptt suh beli kosmo..sorilah..BK pon aku x sempat beli..ini kan plak kosmo hehe..makin glems nmpk..bleh la masuk dewi remaja kihkihkih :P