13.1.11

Siri Ulangan..

i miss you eisya...

Mengapa kamu jauh....
Nak jerit tak keluar suara boleh ker... Nak sepak tak kena pun takper lah...

Tapi kalau emo, nampak negatif sangat... Kalau happy lak...lansunglah kerja takleh setel cepat!!

Nak termenung..tuggu bulan jatuh ke riba....
Tapi mustahil kucing bertanduk jugak kan.......

Duduk jerlah....tunggu masa melapah usia...
Then imagine kerja siap on masa...
Imagine perut kenyang hati riang.....
Nak jerit.....tak cukup kuat!
Nak marah....tak cukup hebat..!!


Nak senyum....nampak sangat
kelat!

Jum kite enjoy!!!

Tu memang kepala hangguk la kan........
SENGAL!


Nak tido.....tak mampu lena~
Diam ini berbisikkan rindu...
Suara ini menyimpan sedu.......
Hati ini sarat dibelenggu....
Menghitung detik bertemu....
Menanti detik memanjakan kamu......
Mengusik kamu...
Dan aku akan kembali merindu........

6 comments:

zaidharis said...

so nice,so artistik,so beauty..

dewajiwa said...

hehe.
best kan bleh ada rasa rindu pada si kecil. walaupun gundah, resah tapi seronok kalau ada feeling tu selalu.

Youjie said...

Zaid, kamu terlalu melambung bola ke langit~~ ^_^

Dewajiwa..perasaan itu menikam...bukan seronok lagi da.. +_+

Si Aizuddin said...

Comel gila! Hahaha. Picture tumbuk lesung batu sambil nganga mulut tu faveret saya.

Anonymous said...

cute..

Youjie said...

kura :

Hahaha...mmg die comel dan rockers skit perangai die kadang2...

Anony :

hahaha..i noe~