24.4.10

Thanks Kak Fairuz!


Aku tak pernah ada baju warna biru, selalu aku fikirkan biru bukan untuk aku...bagi aku, biru warna orang yang tak yakinkan diri....sebab aku lebih sukakan oren dengan merah ang ang..hehehe
http://emo.huhiho.com
Bagi aku juga, takder sapa layak memakai biru selain langit dan pantai....tak siapa yang mampu menjadi setenang mereka tu....pantai tenang walau saban dekad dipukul ombak....langit tenang walau saban saat melihat kemusnahan di muka bumi....tenang jer......
http://emo.huhiho.com
Menurut tafsiran, orang yang sukakan biru seorang yang romantik dan tenang...ok tenang's word come again huh... so, jika korang ske biru..insyallah korang memang seorang bapa atau bakal ibu yang tenang melayan kerenah anak-anak suatu hari nani. Mungkin juga, anak yang tenang melayan kerenah ibu bapa, atau kekasih yang tenang melayan sikap pasanganya.... Tapi bukan aku yer, aku seorang yang tak tenang...

* tetibe terkenang Si Tenang...sape kenal angkat tangan tinggi-tinggi ok!
http://emo.huhiho.com

Ok lah, mukadimah berjela-jela ni juz nak bagitahu seluruh dunia yang aku tibe-tibe dapat t-shirt dari Kak Fairuz yang comel semalam... Tu normal, tapi yang tak normal....ia bewarna biru! hahaa...mindset aku selalu fikir yang biru bukan untuk aku ( huh ayat ni hampir digunakan 2 kali yer, harap maaf ) sebab seorang yang berkulit pucat takkan forever sesuai and layak pakai baju warna biru yang akan menambahpucatkan seseorang....dats why aku selalu pakai merah kot....menambahmerahkan aku,
hahha tampar pipi kuat-kuat!!!
http://emo.huhiho.com
Thanks kak Fai!!!!!!!!! ( after tengok pic-pic mencampam tu...takderlah hodoh benor aku and baju biru kan..hahah )
http://emo.huhiho.com

Ok, ectualy nak update tapi takder aper yang nak dipersembahkan...tapi last-last ade lah gak kan suara-suara hati yang berbisik yang telah aku lakarkan dalam kata-kata untuk tatapan mereka yang sudi mendengarnya...ok i means membacanya...
http://emo.huhiho.com

Urm...seharian ni, langit suram..mendung dan hujan....membawa perasaan sayu melankolia..dan aku mengambil keputusan untuk tidak kemana-mana selain membongkang di katil....melayan lagu.....

...............
Fill my heart with song ....
Let me sing for ever more ........
You are all I long for ...
All I worship and adore .....
In other words, please be true ......
In other words, in other words ....
I love ... you ....

http://emo.huhiho.com
Selamat berbahagia yer~

4 comments:

Alfie Stole Niena said...

biru itu mendamaikan aku....i like blue!!!

Anonymous said...

ok je biru...
i loikee...

sharksuke said...

biru tu mmg padan ler kalu org kulit putih..
mmg mcam anak patung dh tgk yujin ni pkai baju tue.

Youjie said...

Alfie : Yeah me too! ^_^
Anony : me loike too~
Sharksuke :yujin? hehehe