5.1.10

Majlis Perkahwinan HasfaLiza

" Maha suci Allah yang menjadikan kejadian semua berpasangan dari sesuatu yang tumbuh di bumi, dari mereka (manusia) dan dari sesuatu yang mereka tidak mengetahui. "
( Yaasin : 36 )
Smart je tengok....pedang tu...
Isk...jangan la.. Memang pedang tu yang smart...bukan tu...

Kelaparan....memang dari pagi pengantin tak makan yer....
* Nak maintain perut oke..

Upacara memotong kek kahwin..luar tu gula yer, dalam tu cokolat..
Penat kami habiskan kek 3 tingkat ini...

Pedang itu sangat smart...sekali lagi, pedang itu...
Gamba ni sangat stylo...aku menggigil tengok babak-babak kandid yang best tapi tak dapat aku abadikan sebab aku takde SLR...hukhuk....

* Gamba di ambil jurufoto amatur..


" Jangan lupa saksikan saya Kapten Kit di TV3! " memang promosi tak kena gaya yer....


Flower girl yang comel...teringat dulu-dulu, kalau ada sedara kawin ker...aku lah sasaran utama yang dapat pegang ekor baju pengantin...dapat pakai dress lawa-lawa....pegang bakul....

* Aku gitau mak nak pakai dress, mase tu die tengah jahitkan dress bebudak kuntut ni...keesokkan harinya die bagi aku dress kawin lama die...hahaa...bayangkan kalau aku pakai dress kembang semangkuk time kenduri???

Selamat pengantin baru buat makcik kuh!!!
" Betapa indahnya kehidupan manusia ini dengan adanya pasangan dalam kehidupanya.. Betapa jemu dan bosan kehidupan ini jika yang menjadikan penghuni alam lelaki semuanya..atau perempuan semuanya.
Lalu...kejadian berpasangan antara lelaki dan perempuan samalah seperti ramuan yang mengindahkan kehidupan.. "



* Atok....kami semua rindu atok....

1 comment:

M O N I C A said...

smartla pic kat atas ni..kalaula nanti perkawenan sy mcm ni..x kan sy lupa sampai bila2..XD