7.12.09

Selamat Ulang Tahun Budak Sepet!

Happy Bufday GURLZ!!!!!
oK..diperkenalkan die teman sekuliah kuh selama hampir 3 tahun di USM.. Namanya El-Lieda kalau tak silap..hak..hak...berani mengaku 3 tahun lagi tuh~
Bufday yang ke-22 kan..kan...so nampak sangat lah die ni tak matang..bayangkan kalau mak die sabar beberapa hari, sah-sah die lahir muda setahun dari kami-kami semua...
Hmm..nak kenal minah ini kah? Ok..cekedout serba sedikit fasal budak separa tinggi separa sepet bernama EL~
Die banyak cakap dalam kelas...bab sampok menyampok sila serah kepadanya...
Dia suka membawa beg patern-patern "say no to plastik beg" ke kuliah...
Aku suka cara die berfesyen sebab aku suke baju PADINI kuning ade tali kat pinggang tu..hahaha
Minah ni ske sound orang direct...kadang-kadang kagum sebab aku tak berani pun buat macam tu...
Minah ni suke edit gambo....ohh..minat kite serupak!
Minah ni...mm..suke bergambo...sama jugak!
Suke bebel...
Laptop skin die gamba Perfume Anna Sui... tak tentu arah kan! :P
Hmm...malas nak fikir dah..aku tak ingat sangat..yang aku tahu die coursmate aku dan aku berasa bertanggungjawab untuk wish die sesepesel ini..hahaha..sila cium tangan kuh~
Ok..chow..nak makan Mee Kari yang Mak masak sempena kedatangan aku cucu kesayanganya ke Kajang...BUWEKS!