9.10.09

Oyasumi Mashok!!!


Ku melihat cinta beterbangan malam ini..
Aku memandang sinar bahagia merona indah......
Baru pulang dari khallel..makan kentang goreng dan air bali suam...sangat lah terlampau sonok!
Sebab perut lapar dari beberapa jam sebelum tadi....
Terlihat teman-teman di sekitar meja khallel, terasa janggal la pulak...sebab semuanya teman tapi nggak mesra gitu...
Teman blogger...teman kenal muka tak kenal nama..teman yang request FB aku tapi dah aku ignore...hikhik..ampun ya teman...aku nggak kenal banget sama kalian......
Kini udah di kamar, baru jer tutup pintu lampu dan kunci tingkap..ader 5 minah datang ketuk pintu nak check 'skoting'.. Nasib lah rumate aku balik kampung, jadi minah Juliet nih terselamat dari fitnah yang tidak baik walaupun benar..yelah, sape leh buktikan yang Juliet tu betul-betul skoting? Mane tahu kalau-kalau memang die rumate aku kan...maka awek berlima tu pun blah dengan muke separa tak puas hati...
Nak buat final projek Grafik... wAlaupun sekadar 4 page layout magazine dengan menggunakan Adobe Indesign..tapi sumpah aku tak tahu nak mula dari mana...
Seharian dari petang cari ilham...last-last habuk pun hilang....
Besok nak bangun jam 8 gi bilik berita buat apoimen dengan dekan pusat pegajian...takut KP BK6 mengauk lak..dah la Ketua Pemusnah kan...faham-faham jelah~
Haih!!! Isu elaun ni memang gampang!! Penat btol nak perjuangan bende yang bernama "DUIT"... duit..duit..dimana kau duit!!!
OK mate dah makin tak tentu arah dah...aku rase baik aku tido..
nanti-nanti sambung borak lah...
Nak tido dengan syahhh..hhduu....sok nak jumpe dekan hencem-hencem...doakanlah dekan-dekan usm ni encem eah!!!!!
Oyasumi Mashok!!!!!

2 comments:

BuDaK SenTuL said...

ada aku kisah??? janji aku dpt story... hidup aku senang....

areen.. said...

Aku Youjie :

Alahhhhh,,,kalau aku taknak amik gambo ...
BL ko takde gamba walau 1 pun..
Hahhaa...ada aku kesah!??