10.12.15

Otak 2nd hand

Hingga hari ini, sepanjang 6 bulan bekerja, dan sepanjang 6 bulan dihantar dan dijemput setiap kali pergi dan pulang dari kerja...hampir 20 kali aku tertinggal telefon bimbit di dalam kereta.

Rentetannya mudah, setiap pagi aku akan menggendong Sofea..memberi susu sambil ber'FB atau edit gambar atau so on so on... lepas tu, Sofea akan merengek dan aku terus buang@lempaq hp aku entah dimana.... Bila sampai office aku suka hati keluar dari kereta dan bye bye...

Mudah, setibanya masa yang aku perlukan hp... baru aku sedar aku tak kutip balik hp yang aku lempaq. Dan bersedialah untuk HARI TANPA HP@SEPATUH NYAWA TIADA.. Gone~

Semalam, meeting & rehearsal hingga lewat malam.. hati gelisah nak balik, sedang berkemas-kemas untuk pulang tetiba nampak kelibat suami dan anak... pom!! Meluru aku ke arah mereka dan masuk kereta....tinggal handbag, hand phone, wire laptop etc atas meja.... hMMM...

Pernah sekali, melalau cari hand phone..entah dimana, rupanya HP di rumah =_='
.
.
.
.

i hate myself.

Kalau orang lain boleh meluat dan marah dengan perangai aku, aku lagi 1000000000 kali lagi benci dengan diri ini. How come? Tu baru HP, belum lagi part lupa sidai baju..lupa cuci pinggan, lupa masukkan botol susu dalam bag anak..lupa tukar pampers..lupa bawak itu ini..

i hate myself.

....but how


:'( Hari ni aku tak  ada handphone....but my workplace soo sangat pentingkan hp & wassap group..
gonna die dear.... you gonna die!!


Benci...aku dah cukup benci dengan diri sendiri, bagaimana nak disayangi orang lain..
MUSTAHIL. Lebih baik mampus...


** Maafkan aku dengan entry bodoh ni, jangan hairan kalau nanti aku dah tak kenal korang.. =_='


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)