19.6.15

Ramadhan 2015 YOUJIE!


Lama tak update BLOG, apakah tujuan aku berBlog? Apa tujuan aku ber'instagram..FB.. Too many thing need to commit. But still...blogger kental macam aku NEVER stop writing event its rubbish.

Matlamat buat entry kali ni ialah ingin memohon ampun dan maaf diatas segala ke-khilafan masa lalu, kini dan kehadapan. Dosa aku terhadap Pencipta, mungkin boleh aku mohon taubat nasuha.. Dosa aku pada manusia...ke akhirat kita bakal berjumpa. Dimana? Syurga atau neraka?

Andai terdaya aku memutar masa dan mereka semula kisah hidup di dunia...akan aku adunkan rencah paling berperisa dan paling bermakna. Akan aku elakkan sengketa malah memberi kasih sayang tanpa duka.. tapi insan biasa persis aku yang sering tak henti-henti mengulang silap dalam perbuatan dan kata-kata.. Pasti tersadung dan bangkit semula.

Dikesempatan ini, aku menghulurkan salam ampun maaf dan ingin mengucapkan selamat menyambut bulan mulia. Hargai masa kerana didalam ada intan emas dan permata yang tak ternilai harganya. Setiap saat yang berlalu ...isilah dengan 100 000 000 kebaikkan yang terdaya!

Kepada yang bersengketa dengan aku, maaf maaf maafkanlah hamba..
Everything happen with really great reason!!!

Kita insan...apalah adanya.
Peace!!

No comments: