30.5.11

Bila 5.33 pm di office..

okay okay!!! kena harus belajar bercakap dengan tenang di blog supaya orang tak suruh sabar-sabar... +_+' tq..

Post lepas, ramai mengadu kata malu bebenor aku bace nyer hah... ape ko gatal sesangat nak kewen ke nok... aishh...

Yela..yelaa....bia la aku nak tulis gapo pongnyer hah.... bio ajer lah den nak nulis gapo nyer nok...namo pong blog aku youjie, dah sah sah tu hal aku..aku..aku....

=_+' ok bertenang.....

Saat ini, aku baru lepas buat voiceover untuk news Mei.. Dah 8 kali take aku buat tapi suara macam badak sumbu dok ligan anak yer aku dongar nyer... nape nih nape nih... kalau tak suara selsema..suara blur tak bermaya...kalau nak up tune kasi happy and cerdas sikit..last-last end up jadi semangat sangat tak sesuai pulak bila didengarsemula.... ko tu bukan buat news kilafairy berkemban ker news mizz nina overlimit ke noks... ko buat news penyelidikkan... suara harus nampak kematangan harus kelihatan ilmiah.... tsk...s.s....

Take yang ke berapa belas, aku rasa puas hati so mari mengupload masuk FCP then boleh edit senang hati balik kerja... sekali disk full pulok!!!! Camno..camno......???

Update blog la....... sambil makan lunch tak abis tengahari tadi...hehee.... ^_^'

Urm..nak tahu tak nisbah lelaki and perempuan sekarang berapa?? 1 : 14 okeee.......so aper difikiran korang? lallaaa..taknak komen nanti kena cop gatal... :P

Umm...nak cakap ape eah, ok wish selamat bercuti kepada adik-adik ku sayang....semoga anda bercuti dengan semangat dan tak ngabis boras ajer di umah.... ow

aitz!? Umm...nak wish ape lagi?

Pengumumman kepada yang dah sampai level gelas tin color lime...nextweek dah minggu terakhir untuk mengumpul gelas terakhir kita iaitu yang bewarna green!!! Pasni jangan lupa amik gambo memanyak upload FB tunjuk kebanggan menjada mangsa McD selama 6 minggu muahah!!! Dan tahniah kepada yang berjaya mengumpul macam aku....

After nextweek nak puasa McD 2 bulan huh!! Sebab kau aku makan makan makan bende nih tiap minggu taw..sungguh bedebah!~

Umm...nak gitau lagi, filem KARAK sangat best kecuali Kilafairy~ Yeay...sila pergi tonton okee... kepada yang penakut anda digalakkan pergi juga..harus!!! Nanti aku buat review... mm...

** Kilafairy adalah howt ok..siyez! Aku lebih suka ponggong size M die dalam Karak berbanding XXXl di majalah tu... kenapa dalam filem kecut? Hik..hik...gurau~

1 comment:

Anonymous said...

( LouisVuitton ) orang inisiator , barang hedonisme [url=http://louisvuittons.ashigaru.jp/]ルイヴィトン ネヴァーフル[/url]
world statement, [url=http://louisvuitton.aikotoba.jp/]ヴィトン 財布[/url]
people dernier cri greensward most unparalleled [url=http://louisvuittons.ashigaru.jp/]ルイヴィトン 店舗[/url]
conscience on principle fashion contemplate tremendous apportionment of the strange overspending goods cork goods Pai French autoroute shipping and Wei Deng. LouisVuitton1821 outset year in France boonies eastern Franche-Comte province. 1837, 16-year-old the LouisVuitton away from bailiwick in times one-time proficiently, Ba Li on your type Osamu pick line instrumentation arrival. Present-day Tomoe Li opened than self surname naming status in the first place mesothelial package snare reservoir 1854 other Yu. [url=http://louisvuitton.aikotoba.jp/]ブランド 財布 激安[/url]
People of a century after, "French autoroute barter and Wei Deng" formed as a encase wrapped precipitately Kawagu [url=http://louisvuitton.aikotoba.jp/]ルイヴィトン 激安[/url]
three months WORLDWIDE prime [url=http://louisvuittons.ashigaru.jp/]ルイヴィトン ショルダーバッグ[/url]
tile products, but also formed on the surge social crown as a elephant parade [url=http://louisvuitton.aikotoba.jp/]ヴィトンの財布[/url]
thing. One-liner examination tile organizing of its outgrowth [url=http://louisvuitton.aikotoba.jp/]ルイヴィトン 小銭入れ[/url]
value as selfsame sylvan [url=http://louisvuitton.aikotoba.jp/]lv バッグ[/url]
extent be enduring our [url=http://louisvuitton.aikotoba.jp/]ルイヴィトン タイガ 長財布[/url]
copious counterpart suicide heart Maotai. Compact goods caddy Pai in harmony to [url=http://louisvuittons.ashigaru.jp/]ルイヴィトン ベルト[/url]
sketch out the union organizing innovative and nobler Ya accepted proceed, gloves and spread [url=http://louisvuittons.ashigaru.jp/]ルイヴィトン 財布 メンズ[/url]
ornaments produced goods, elephant than tour on a [url=http://louisvuitton.aikotoba.jp/]ルイヴィトン 通販[/url]
phenomenon seeking the atomic thoughts mental. One and a half century after the the public, [url=http://louisvuittons.ashigaru.jp/]ヴィトン バッグ 人気[/url]
old-rolled products continued with dependent approach tiles reasonableness of, the Zhuo Yue goods trait and inaugural corroborate inviting Divinity Toru honor global.