16.3.11

Kotex Fresh Face Search : Vote Youjie la..

Ini ialah ENTRY PUJUK-MEMUJUK...

Dalam hidup ni, tak rugi kita mencuba kan..., jadi Youjie dengan tak tau malu..menggagahkan diri buat photoshoot kunun-kunun nak berangan jadi Gadis Kotex. Yuekk!!!


Tapi kan....kalau hegeh sorang-sorang tak best, nak ajak kamu join juga...and vote saya...boleh tak? Boleh tak?


Sape vote and nak upah, tinggalkan komen disini, leh saya belanja makan sate Bayan Baru...

Nak nak???


Mula-mula, awak click sini ------> http://apps.facebook.com/kotexfresh/

Ya, sama macam dalam gambar bawah ni, click dulu......


Pastu kan...kan...awak nampak tak gadis comnel gile nih, awak click pulak di butang ' JOIN NOW ' yang kaler hijau tuu... nampak kan..kan...

Then.....

Pastu akan keluar page macam dalam gambar dibawah, awak click butang ' VOTE NOW ' untuk vote...tapi kalau nak join, awak click ' join now' k.... ^_^


25 tahun kebawah jer cayang....

Lepas tu..nampak tak gambar amoi-amoi berteraburan. Memang saya takder disitu...awk kena pilih USM. Bukan UPM...UM..bukan bukan...tapi USM tau.


Kalau nak senang, search ' Azrin Adrina' thee..heee....

Pastu dah jume saye kan, awak click la ' VOTE '!!!
gile tak malu paksa-paksa orang vote aku...

Tapi kan..ala rasa bersalah sebab susahkan kamu, harus isi beberapa maklumat iaitu nama penuh kamu and ic kamu.... huhuuu...taknak vote la tuuu...taknak la tuu... =___+'

Ok dibawah ni saya dah edit untuk awak tengok proses vote ni, mudah jer nak membuang undi ni...
Sowi susahkan, tapi kalau tak vote takmo kawan!! :P

Vote eaa...vote eaaa...ala kasi la peluang saya menang ...
Thee..heee...nak kembangkan bisnez nie.... pelish~

** Kepada yang vote, mwahh..mwahhh....u rock babeh! **
'' Tanpa kamu..saya masuk contest ni taw~ ''
^_^ Hugs!!!

6 comments:

Pakcu said...

goodluck jie! =)

Youjie said...

TQ pAKCU!
^__^

farahD said...

voted ! good luck oke =D

Just.wanie said...

dah voted ! =D

Youjie said...

Farah : Tq akak! ^__^nanti bnjer sateeee

Juzwani : Tq wani kerana kerajinan kamu....

^____^'

Cik Su Life Cycle said...

Sapa name.. cik su cari tak jumpa pun FAce u.. jom vote cik su jugak.. Search Suriani Salleh