2.3.11

Nak link blog kamu kamu kamuu!!!


Ehem..ehem....ini adalah entry rayuan...nampak tak gaya merayu atas tu..

Saya nak cari balik kawan-kawan blog saya yang da hilannngggg....waa!!!
Cedih tau...buka blog, tak berpenghuni takder jiran tak meriah....

+__+'' Cedih...

Setakat yang saya ingat, saya nak link kawan-kawan kosmet sayer, Marina 1love2heart.. Blog Nik.. Blog Ananda...Blog Syida... Blog hanajimi...Blog Arie.. Pokjat..Azie... Daisy...Ash..Blog sape lagi eah..kakak-kakak bakti.. Iatiblush..Dang Naddy...Piyuz...sape agi edeh...

AND THEN..

Sape yang nak saye link kan blog deorang kat sini, drop adress blog atau komen kat entry ni eah...pastu saya akan link kan...

Pelish..pelish..bukan senang nak rajin nih haaa....


Ok dah! Papai..

17 comments:

♥z@z@♥ said...

dear...salam kenal..meh kite kawan² meh..hehe..

NORA said...

http://duniakuhatiku.blogspot.com/
nak2 gak letak..hehehe

NiC vaLderraMa said...

nickelodionzzz.blogspot.com

Youjie said...

^_^ Yeay....
Lagi.lagii..lagi..

Yayaa said...

nyayaa.blogspot.com. huhu

kuah kacang said...

hee.. nah, http://datenfatin.blogspot.com/

:))

Anonymous said...

dearie-ana.blogspot.com

Youjie said...

lagi...lagi~~ ^_^

fani cun said...

oih...link utk aku jgn lupaaaa...www.sayanakdengarlagu.blogspot.com..masey...

ananda said...

http://anandaanwar.blogspot.com/

امرول ازري ابدول ازيز said...

hye kawan baru..i dah lama letak link blog u kat blog i...amerulazry280790.blogspot.com

Youjie said...

Tq kamu..kamu and kamuu~~~~

BABYBOO said...

http://oneloveintwohearts.blogspot.com hahahahahahaha nak gak aku komennnn even aku mls aku gagah!

mira lalala said...

sh0mel bel0g akak :) like sgt..hehe

syamimi fatin said...

http://syamimifatin.blogspot.com :))

cham's said...

keep in touch...do not to 'kepam' huhuhu

sha sherry said...

http://shasherry.blogspot.com